HAWE Fastigheter


HAWE Fastigheter ligger under moderbolaget HAWE Holding. Inom koncernen finns även mäkleriet Bjurfors i Åre. Våra medarbetare har hög kompetens och har varit verksamma inom branschen i många år. Vi är på plats och möter våra hyresgäster i vardagen, löser problem och verkar för att innovativt utveckla våra fastigheter.

Hans Westerlind - VD


HAWE Fastigheter (tidigare Bjurfors i Åre Förvaltning) är ett etablerat företag i Åre som arbetar med en långsiktig och hållbar fastighetsförvaltning. Bolagets grundare Hans Westerlind har med sina dryga 30 år i fastighetsbranschen förvärvat en bred kunskap inom fastighetsaffärer och förvaltning.

Fastigheter i Åre, Järpen & Örnsköldsvik


Företaget äger fastigheter i Åre, Järpen och Örnsköldsvik. HAWE Fastigheter registrerades 1990 och erbjuder bostäder och lokaler för uthyrning och har idag närmare 170 hyresgäster.

Vanliga frågor


För dig som hyresgäst kan det uppstå en hel del frågor och funderingar. För att hitta den viktigaste och mest aktuella informationen kan du klicka dig vidare till vår FAQ med hjälp av knappen nedan. Skulle du ha ytterligare frågor och funderingar är du välkommen att kontakta oss på info@hawefastigheter.se.